Die willen wij wel bekleden!

25,6 miljoen euro. Dat is wat er voor een Ferrari 290 MM uit 1956 is betaald op een veiling in New York. Van dit exemplaar zijn er slechts vier gemaakt. Wij snappen wel dat het een gewild model is! De verkochte Ferrari is in de jaren ’50 ontworpen voor Juan Manuel Fangio (een Argentijnse Formule 1 coureur), maar ook zijn collega’s hebben er in gereden en hebben hierin de snelheidsmeter flink laten oplopen.

U zult begrijpen dat ons hart sneller gaat kloppen van onderstaande foto en dat wij daar maar wat graag een nieuw auto-interieur voor zouden verzorgen. Onze ervaren autobekleders verzorgen hoogwaardige autobekleding in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een a‐stijl, sportstoelen of een stuur of versnellingspook in dezelfde bekleding. En het mooie is: wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Alle stoffen en leder worden zorgvuldig voor u uitgesneden en wij naaien de kostbare materialen met behulp van speciale naaimachines in de juiste vorm voor stoel, bank of portier. Elk auto-interieur wordt daarmee voorzien van maatwerk van de beste kwaliteit. Wist u bovendien dat er over de aankoop van lederen bekleding geen BPM of fiscale bijtelling plaatsvindt?